Tésztában sült fogas

Hozzávalók, tésztában sült fogas

60 dkg fogasfilé,
30 dkg vajas tészta,
só,
petrezselyem,
5 db koktélparadicsom,
10 dkg mirelit paraj,
0,5 dl tejszín,
3 gerezd fokhagyma,
1 db tojás

 

Tésztában sült fogas

Tésztában sült fogas

 

Mielőtt megijednénk, adunk egy ártájékoztatót fogasfilére, ez Viktória tavi fogasfilé, tökéletes ehhez a recepthez. Nézzék meg az árát!

 

A tésztában sült fogas recept elkészítése

 

A fogast sózzuk, forró olajban elősütjük. Addig a paradicsomot feldaraboljuk, a tésztát pedig kinyújtjuk. Belehelyezzük a fogast, megszórjuk feldarabolt paradicsommal, majd sózzuk, és bekenjük tojássárgával.

Sokkal gusztusosabb, ha szánnak egy kis időt arra, hogy hal formájúra alakítsák ki ezt az ételt. A szeme lehet például egy kisebb darab tészta, a kanál nyelével pedig pikkelyeket utánozhatunk.

Forró sütőben, kb. 170 fokon megsütjük. A spenótot fokhagymával serpenyőbe helyezzük, kevés tejszínnel felöntjük. A végén petrezselyemmel díszítjük.

Nem, nem állunk le a halreceptek ajánlásával, itt egy más típusú halrecept, nézzenek rá, készítsék el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tésztában sült fogas
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.