Tőkehalsteak aprórákokkal, vadrizzsel és jázminrizzsel

Hozzávalók, tőkehalsteak aprórákokkal, vadrizzsel és jázminrizzsel

20 dkg aprórák

28 dkg rizs
1 db paradicsom
1 db piros kaliforniai paprika
2 dl tejszín
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál szójaszósz
60 dkg tőkehalfilé, 10 dkg vadrizs
10 dkg jázmin rizs

 

Tőkehalsteak aprórákokkal, vadrizzsel és jázminrizzsel

Tőkehalsteak aprórákokkal, vadrizzsel és jázminrizzsel

 

A tőkehalsteak aprórákokkal, vadrizzsel és jázminrizzsel recept elkészítése

 

A tőkehalat négy nagy steak-darabra vágjuk. Megsózzuk, és serpenyőben közepes lángon szépen megsütjük. A jázminrizst és a vadrizst külön, bő sós vízben megfőzzük, kb. 20 perc alatt. Leszűrjük, és összekeverjük a kétfajta rizst.

A rákot kevés olajon lepirítjuk és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apró kockára vágott kaliforniai paprikát, a kockára vágott paradicsomot. Meglocsoljuk szójaszósszal, sózzuk. A vadrizs mellé tálaljuk a tonhalat és a rákos ragut. A koktélrákhoz aktuális árat itt találnak.

Halas receptek között itt tudnak válogatni!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tőkehalsteak aprórákokkal, vadrizzsel és jázminrizzsel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.