Újhagymás párolt pisztráng

Hozzávalók, újhagymás párolt pisztráng

1 kg pisztráng

babér
szójaszósz
1 köteg újhagyma
40 dkg rizs
2 db tojás
olaj
8 dkg mogyoró

 

Újhagymás párolt pisztráng

Újhagymás párolt pisztráng

 

Az újhagymás párolt pisztráng recept elkészítése

 

Nagyszerű édesvízi halról van szó, és persze egy vele készült remek étel receptjéről. Egyszerű, gyors recept, kicsit mogyorós:).

A pisztrángokat kifilézzük. A filéket egy párolóedénybe helyezzük, és babéros, sós vízben megpároljuk. A végén egy kevés szójaszósszal meglocsoljuk, és vágott hagymával megszórjuk. Az egész pisztránghoz aktuális árat itt találnak.

Egy serpenyőben a mogyorót kevés olajon kipirítjuk. Hozzáadjuk a párolt rizst, a tojást, és összesütjük. Rászórjuk a vágott újhagyma maradékát, és tálalhatjuk is.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Újhagymás párolt pisztráng
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.