Vajban sütött tengeri halfilé mandulával

Hozzávalók, vajban sütött tengeri halfilé mandulával

  • 60 dkg tengeri halfilé,
  • 10 dkg vaj,
  • 5 dkg mandula (tördelt),
  • 1 db répa,
  • 5 dkg brokkoli,
  • 10 dkg burgonya,
  • 10 dkg sajt,
  • 8 dkg bab (zöld),
  • 5 dkg karfiol,
  • só,
  • provence-i fűszer,
  • bors

 

Vajban sütött tengeri halfilé mandulával

Vajban sütött tengeri halfilé mandulával

 

A vajban sütött tengeri halfilé mandulával recept elkészítése

 

Ha kevés az idő, de nem szeretnének ételt rendelni, vagy félkész ételt enni, nincs mese, neki kell látni a sütés-főzésnek. Ez egy gyors megoldás egy ilyen élethelyzetre, próbálják ki, ne a pizzást hívják!

A zöldségeket kevés vajon egy serpenyőben megpároljuk. Sózzuk, és provence-i fűszerrel megszórjuk. Sajtot reszelünk rá, és 180 fokos sütőben készre sütjük.

Egy másik serpenyőben a maradék vajat felolvasztjuk. A tengeri halfilét besózzuk, és sütni kezdjük. Félkész állapotában a szeletelt mandulát hozzáadjuk, és készre sütjük. A tengeri hekkfilé aktuális árát itt találják.

Egy másik halas receptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Vajban sütött tengeri halfilé mandulával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.