Vajon forgatott kagylós spagetti

Hozzávalók, vajon forgatott kagylós spagetti

40 dkg spagetti
10 dkg vaj
1 dl tejszín
10 dkg kagyló (konzerv)
1 csomag újhagyma
0,5 dl olívaolaj
15 dkg gomba

őrölt bors
kapor
fokhagyma

 

Vajon forgatott kagylós spagetti

Vajon forgatott kagylós spagetti

 

A vajon forgatott kagylós spagetti elkészítése

 

Vajat hevítünk, majd beletesszük a finomra vágott hagymát. Amikor a hagyma üvegesre pirul, akkor tesszük rá a borsot, majd pedig a leforrázott gombát.

Áthevítjük, ezután kerül hozzá a tisztított, leforrázott kagyló, valamint a fokhagyma. Az egészet átpirítjuk, ketchuppal ízesítjük.

A spagettit kifőzzük, utána vajon átforgatjuk, és tejszínnel átforraljuk.

Stílszerűen a tésztára tálaljuk a kagylós, gombás ragut. Díszítésként használhatnak tengeri algát, ha van hozzá kedvük, akit esetleg zavarna, természetesen elhagyhatja. A kagylóhoz aktuális árat itt találnak.

Egy másik tengeri-receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Vajon forgatott kagylós spagetti
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.