Vajon forgatott kagylós spagetti

A vajon forgatott kagylós spagetti recept hozzávalói

40 dkg spagetti, 10 dkg vaj, 1 dl tejszín, 10 dkg kagyló (konzerv), 1 csomag újhagyma, 0,5 dl olívaolaj, 15 dkg gomba, só, őrölt bors, kapor, fokhagyma

Vajon forgatott kagylós spagetti

Vajon forgatott kagylós spagetti

 

A vajon forgatott kagylós spagetti recept elkészítése

 

Ismét Európa és a világ ízei magyarul recept következik, ezúttal kagyló, valamint jóféle tészta, és persze mindez vajjal készítve. A recept amúgy rém egyszerű, a végeredmény viszont igen látványos. Elég jó érvek mellette, nézzék meg, és készítsék is el így!

Vajat hevítünk, majd beletesszük a finomra vágott hagymát. Amikor a hagyma üvegesre pirul, akkor tesszük rá a borsot, majd pedig a leforrázott gombát.

Áthevítjük, ezután kerül hozzá a tisztított, leforrázott kagyló, valamint a fokhagyma. Az egészet átpirítjuk, ketchuppal ízesítjük.

A spagettit kifőzzük, utána vajon átforgatjuk, és tejszínnel átforraljuk.

Stílszerűen a tésztára tálaljuk a kagylós, gombás ragut. Díszítésként használhatnak tengeri algát, ha van hozzá kedvük, akit esetleg zavarna, természetesen elhagyhatja. A kagylóhoz aktuális árat itt találnak.

 

Egy másik tengeri-receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Vajon forgatott kagylós spagetti
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.