Klasszikus tojáskrém

A klasszikus tojáskrém recept hozzávalói

  • 4 db tojás,
  • 1 teáskanál mustár,
  • 1 csipet só,
  • 1,5 teáskanál petrezselyem,
  • 2-3 evőkanál majonéz
Klasszikus tojáskrém

Klasszikus tojáskrém

 

A klasszikus tojáskrém recept elkészítése

 

A tojást nagyon-nagyon apróra feldaraboljuk és egy tálba tesszük. Ízesítjük sóval, mustárral és a petrezselymet is hozzáadjuk.

A majonézt érdemes kanalanként hozzáadni és ezzel beállítani a krém sűrűségét. A majonéz mennyisége nyilván a tojások méretétől is függ.

Ha kíváncsiak a tojáskrém további elkészítésére akkor látogassanak el a Receptelő oldalára!

 

Egy másfajta tojásos receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.