Babos, sajtos szűz

A babos, sajtos szűz recept hozzávalói

30 dkg szűzpecsenye, 50 dkg babkonzerv, 2 fej hagyma, 2 db kaliforniai paprika, 2 db paradicsom, 2 evőkanál ketchup, só, 20 dkg burgonya, chilipaprika, 1 gerezd fokhagyma, rozmaring, 10 dkg trappista sajt

Babos, sajtos szűz

Babos, sajtos szűz

A babos, sajtos szűz recept elkészítése

 

Ez most nem a legkönnyebb receptünk, már ami a tartalmát illeti, húsos, babos, szóval, lesz mit ledolgozni. Persze, aki szereti, nem ezen fogja törni a fejét. Ráadásul kis színes egyéniségről van szó, minden szempontból. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a hagymát felszeljük és megpirítjuk. Közben a szűzpecsenyét felvágjuk, majd a zöldségeket kockára vágjuk.

A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Most a piros paradicsom mellé zöld és sárga kaliforniai paprikát választottunk. A  könnyebbség kedvéért konzervbabot használunk, de más babból is elkészíthetik ezt az ételt.

A hagymához adjuk a szűzpecsenyét, majd a zöldségeket, és együtt pároljuk. Belekerül a vörösbab, egy kis durva bors, az apróra vágott chilipaprika. Végül öntünk bele egy kevés ketchupot.

Amikor már majdnem kész, egy kevés fokhagymát vágunk bele, valamint rozmaringot. Az előre megfőzött burgonyát daraboljuk, beletesszük az ételbe, összekeverjük és tálaljuk.

Tálkába tálaljuk, a tetejére sajtot reszelünk, paradicsommal és zöld salátával díszítjük. Aki még fokozni szeretné, a sajtot rápiríthatja az ételre, így még finomabb lesz.

 

Egy egészen más jellegű szűzpecsenyés recepthez kattintsanak ide!

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.