Baconnel rakott csirke

Hozzávalók, baconnel rakott csirke

  • 300-350 gramm füstölt bacon,
  • 2 db csirkemell,
  • 3 db tojás,
  • 3 evőkanál liszt,
  • só,
  • bors,
  • 50-100 ml tej vagy tejszín,
  • 1-2 tömlős sajt,
  • 400-500 gramm reszelt sajt

 

Baconnel rakott csirke

Baconnel rakott csirke

 

A baconnel rakott csirke elkészítése

 

Mai vendégreceptünk egy remek csirkemell recept. Egyszerűen, könnyen elkészíthető, nézzék meg, kerüljön az otthoni asztalra!

Kenyérsütő formát béleljük ki a szalonnával úgy, hogy lelógjon a szeletek vége. A csirkemellet szeleteljük vékonyra, majd sózzuk, borsozzuk. A tojásokat verjük fel, és tegyünk hozzá lisztet, csipet sót, valamint kevés tejet vagy tejszínt.

 

Ha kíváncsi a recept további folytatására, akkor kattintson Egycsipet oldalára!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.