Bakonyi csirke nokedlivel

Hozzávalók, bakonyi csirke nokedlivel

  • 1 db egész csirke,
  • 1 fej hagyma,
  • 25 dkg gomba,
  • 1 evőkanál paradicsompüré,
  • 1 db zöldpaprika,
  • 2 evőkanál olaj,
  • 2 dl tejföl,
  • só,
  • bors,
  • pirospaprika

A nokedlihez:

  • 2 db tojás,
  • 10 púpozott evőkanál liszt,
  • 2 dl víz

 

"<yoastmark

 

A bakonyi csirke nokedlivel recept elkészítése

 

A nokedli hozzávalóiból rugalmas masszát kevertem,  bő, lobogó sós vízbe szaggattam. Amikor feljönnek a víz tetejére (pár perc), már le is szűrhető.

Az olajban megpirítottam a hagymát, meghintettem  pirospaprikával, beletettem a csirke darabokat.

Ha kíváncsiak a recept folytatására, akkor látogassanak el az Ízek, zamatok oldalra!

Egy másik csirkés receptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Bakonyi csirke nokedlivel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.