Bélszíncopf vargányával

A bélszíncopf vargányával recept hozzávalói

60 dkg bélszín, 2 evőkanál mustár, bors, 10 dkg vargánya gomba, 2 evőkanál dijoni mustár, 4 dl tejszín, burgonyafánk, só

 

 

Most azokra gondoltunk, akiknek mondjuk például születésnapjuk van. Recepttel, persze, mi mással? No persze a csirkehús-hívők most befogják a szemüket, mert hát bélszín, ugye. Vannak, akik számára a húsok királya, nekik kedveskedünk most ezzel a módozattal. És persze, szokás szerint, részletes Mit főzzünk ma?-videó is dukál hozzá. Nézzék meg, készítsék el!

Bélszíncopf vargányával

Bélszíncopf vargányával

 

A bélszíncopf vargányával recept elkészítése

 

A bélszínt pácolom, de otthon azért érdemes két-három nappal előre bepácolni. A húsból ezután hosszú csíkokat vágok, minél hosszabbakat, ugyanis annál könnyebb lesz majd fonni. A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

Mindkét oldalát sózom, borsozom, megsütöm. A bélszínt mindig hirtelen sütéssel, minden oldalán médiumra, közepesre sütöm: én ugyanis a közepesen átsütött húst szeretem.

A vargányát négybe vágom, hogy felismerhető legyen. Olíván lehúzom, és mustárt adok hozzá, majd öntök hozzá tejszínt, és megsózom. Egyszerű burgonyafánkkal tálalom.

 

A teljes videóreceptet itt találják!

 

Itt pedig egy remek süti a bélszínhez!

 

Ha válogatnának húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Bélszíncopf vargányával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.