Bélszínérme konyakos vargányával

A bélszínérme konyakos vargányával recept hozzávalói

1 kg bélszín, 20 dkg nyári vargánya, 1 szál póréhagyma, 5 cl konyak, 2 dl tejszín, 4 db újburgonya lapokra vágva, só, bors, 1 csokor petrezselyem, olívaolaj

Bélszínérme konyakos vargányával

Bélszínérme konyakos vargányával

A bélszínérme konyakos vargányával recept elkészítése

 

Komoly receptjeink egyike, egyrészt az alapanyagok ára miatt, másrészt viszont a feledhetetlen ízharmónia miatt. Vigyázat, ez bizony nem könnyű étel, de az biztos, aki egyszer elkészíti, utána megkóstolja, tényleg sosem feledi. És garantált, hogy ha módja lesz rá, még egyszer elkészíti. Reméljük, Önök is így járnak majd vele!

A burgonyát főzzük meg, majd vágjuk lapokra. A mártáshoz, a gombát jó alaposan mossuk meg, ha túl nagyok vágjuk félbe őket.

Olajon futtassuk meg az apróra vágott póréhagymát, tegyük rá a gombát, kezdjük el pirítani, sózzuk, borsozzuk. Flambírozzuk meg a konyakkal, majd adjuk hozzá a tejszínt és forraljuk mártás sűrűségűre.

Forró zsiradékban hirtelen süssük meg a 6-8 dekás darabokra vágott húsainkat, majd a burgonyát is. Fantasztikus lesz az ízharmónia, felejthetetlen élmény, garantáljuk! A bélszínhez aktuális árakat itt találnak.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Bélszínérme konyakos vargányával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.