Bolondos cigánypecsenye

Hozzávalók, bolondos cigánypecsenye

70 dkg sertéstarja,
2 evőkanál vaj,
6 gerezd friss fokhagyma,
2 db paradicsom,
2 db paprika,
2 db lilahagyma,
só,
bors

 

Bolondos cigánypecsenye, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Bolondos cigánypecsenye, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A bolondos cigánypecsenye elkészítése

 

A sertéstarját szeletekre vágjuk, majd olívaolajon elősütjük. Szintén szeletekre vágjuk a fokhagymát, és együtt megsütjük a hússal. Közben a lilahagymát gerezdekre vágjuk a paprikával és a paradicsommal együtt. Egy serpenyőben készítjük el az egészet. A sertéstarjához aktuális árat itt találnak.

Tálaláskor friss baguette-tel kínáljuk, mellé tesszük a sült zöldségeket. És hogy a választás öröme teljes legyen: itt egy cigánypecsenye-variáció Robitól, ez pedig a vega módja egy cigánypecsenyének. Lehet választani! Ez pedig a bolondos verziójú cigánypecsenye.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
Borajánlat: Móri ezerjó

Cím
recipe image
Recept neve
Bolondos cigánypecsenye
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.