Borjúfelsál tejszínes gombamártásban

A borjúfelsál tejszínes gombamártásban recept hozzávalói

  • 64 dkg borjúfelsál,
  • só,
  • bors,
  • 20 dkg gomba,
  • 5 dkg petrezselyem,
  • 10 dkg krémsajt,
  • 5 dkg vaj,
  • 10 dkg póréhagyma,
  • 2 dl tejszín
Borjúfelsál tejszínes gombamártásban

Borjúfelsál tejszínes gombamártásban

 

A borjúfelsál tejszínes gombamártásban recept elkészítése

 

Egy jól elkészített borjúnál kevés jobb dolog van. Na jó, ez nem teljesen igaz, de, például, aki esküszik a borjúhúsra, az megérti, mire gondoltunk. Szóval, nézzék meg a receptet, és készítsék is el így a borjút!

A borjúszeleteket roston megsütjük, zsiradékában finomra vágott póréhagymát és a gombát megpirítjuk, krémsajttal és tejszínnel mártást készítünk belőle. A borjúhúshoz aktuális árat itt találnak.

Ha sietnünk kell, amíg a hús sül, külön serpenyőben is megpiríthatjuk a póréhagymát és a gombát, tegyük hozzá a krémsajtot, majd felengedjük tejszínnel.Természetesen az íze finomabb, ha a hús zsírját használjuk alapnak.

Póréhagymás rizzsel tálaljuk: az apróra vágott póréhagymát enyhén megpirítjuk, a párolt rizzsel összekeverjük, végül kivajazott csészével megformázzuk.

 

Itt és most halreceptet kínálunk, egy közös van a mostani recepttel, ez pedig a póré. Nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Borjúfelsál tejszínes gombamártásban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.