Borjújava ínyenc raguval

A borjújava ínyenc raguval recept hozzávalói

  • 4 x 16 dkg borjújava,
  • 12 dkg szalonna,
  • 4-5 dkg gyöngyhagyma,
  • 2-3 dkg olívabogyó,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 1 dl rosébor,
  • 2 db tojás,
  • 1 evőkanál paradicsompüré,
  • 8 szelet pirítós,
  • kakukkfű,
  • rozmaring,
  • só,
  • bors ízlés szerint
Borjújava ínyenc raguval

Borjújava ínyenc raguval

 

A borjújava ínyenc raguval recept elkészítése

 

Egy igazán egyszerű pecsenyereceptet adunk most, amilyen szűkszavú, annyira finom! Nézzék meg, és készítsék is el így!

A húst fűszerezzük, elősütjük a visszamaradt zsiradékban kipirítjuk a szalonnát. A borjú szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak. Természetesen ezzel az igazi, de ha nem jutnak hozzá. vagy megijednének az árától, elkészíthetik sertés szűzpecsenyéből is.

Utána hozzátesszük a paradicsompürét, ezzel is pirítjuk egy kevés ideig, majd hozzáadjuk a gyöngyhagymát, olívabogyót és a húst, valamint a bort, és összeforraljuk.

A hús tetejére halmozzuk a rántott tojást, mellé tesszük a pirított kenyérszeleteket, valamint a ragut, és el is készült a bőségtál.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Itt találnak egy másik ragus receptet!

Jó étvágyat kívánunk!
(060322)

Cím
recipe image
Recept neve
Borjújava ínyenc raguval
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.