Borjúkaraj színesborsmártással

A borjúkaraj színesborsmártással recept hozzávalói

60 dkg borjúkaraj, 1 gerezd fokhagyma, 5  dl tej, 5 dkg színesbors, 2 dl tejszín, 0,5 dl vodka, 10 dkg krémsajt, 1 köteg koriander, 1 teáskanál vaj

Borjúkaraj színesborsmártással

Borjúkaraj színesborsmártással

A borjúkaraj színesborsmártással recept elkészítése

Ahhoz, hogy egy jó borjúételt értelmezhessünk az étteremben, tudni kell, hogyan kell jól elkészíteni. Például így. Vágjanak bele!

A borjúkarajt felszeleteljük, kicsit klopfoljuk, majd fokhagymás tejbe bepácoljuk. Marhahúshoz aktuális árat itt találnak.

Elkészítjük a mártást. A vajat felmelegítjük, beleszórjuk a színesborsot, majd hozzáadjuk a krémsajtot. Ez lehet bármilyen krémsajt, a lényeg hogy ízesítés nélküli, natúr sajt legyen. Ízesítjük sóval, majd beleöntjük a tejszínt és a vodkát. Visszaforraljuk.

Egy másik serpenyőben kevés olajat melegítünk, majd megsütjük a pácolt karajokat. Sütés után egy pillanatra a mártásba tesszük, és már tálalhatjuk is. Köretként adhatnak hozzá burgonyakrokettet, vagy zöldséges rizst. Zöldséges rizs elkészítéséhez itt találnak útmutatót.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Borjúkaraj színesborsmártással
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.