Borjúragu franciásan

A borjúragu franciásan recept hozzávalói

  • 50 dkg borjúhús,
  • 5 dkg margarin,
  • 5 dkg póréhagyma,
  • 10 dkg gomba,
  • 10 dkg sárgarépa,
  • 10 dkg cukkini,
  • 0,5 dl tejszín,
  • 3 dkg margarin,
  • 3 dkg liszt,
  • 15 dkg rizs,
  • fél csomag petrezselyemzöld
Borjúragu franciásan

Borjúragu franciásan

 

A borjúragu franciásan recept elkészítése

 

Következzék egy egyszerű, gyors ragu, egy serpenyőben elkészítve. Igen, Európa és a világ ízei magyarul típusú recept, nézzék meg, és készítsék is el így!

Serpenyőben margarint hevítünk, a felkarikázott póréhagymát üvegesre pirítjuk.

Közben a borjúhúst egyforma kockákra felvágjuk, rátesszük a hagymára, pároljuk. Pici sót, borsot szórunk rá. Amikor a hús már kicsit megpuhult, rátesszük a gombát, sárgarépát és a cukkinit, és így együtt pároljuk. Főzőtejszínnel sűrítjük, és már készen is vagyunk. A borjúhúshoz aktuális árat itt találnak.

Körete lehet burgonyakrokett, párolt rizs. Mi párolt rizst készítettünk, savarin-formába tettük.

Desszertnek gesztenyerúdból talapzatot készítünk, közepére fagylaltot, rá tejszínhabot teszünk.

 

Ha már a gesztenye szóba került, itt egy remek gesztenyés tipp!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Borjúragu franciásan
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.