Borjúragu franciásan

A borjúragu franciásan recept hozzávalói

  • 50 dkg borjúhús,
  • 5 dkg margarin,
  • 5 dkg póréhagyma,
  • gomba, kb. 10 dkg
  • 10 dkg sárgarépa,
  • 1 db közepes cukkini,
  • 0,5 dl tejszín,
  • 3 dkg margarin,
  • 3 dkg liszt,
  • 15 dkg rizs,
  • fél csomag petrezselyemzöld
Borjúragu franciásan

Borjúragu franciásan

 

A borjúragu franciásan recept elkészítése

 

Következzék egy egyszerű, gyors ragu, egy serpenyőben elkészítve. Igen, Európa és a világ ízei magyarul típusú recept, nézzék meg, és készítsék is el így!

Most azzal kezdünk, hogy egy serpenyőben margarint hevítünk, a felkarikázott póréhagymát benne üvegesre pirítjuk.

Közben a borjúhúst egyforma kockákra felvágjuk, rátesszük a hagymára, pároljuk. Pici sót, borsot szórunk rá. Amikor a hús már kicsit megpuhult, rátesszük a gombát, sárgarépát és a cukkinit. Ezek után így együtt pároljuk. Főzőtejszínnel sűrítjük, és már készen is vagyunk.

A borjúhúshoz aktuális árat itt találnak.

Körete lehet burgonyakrokett, párolt rizs. Mi párolt rizst készítettünk, savarin-formába tettük.

Desszertnek gesztenyerúdból talapzatot készítünk, közepére fagylaltot, rá tejszínhabot teszünk.

 

Ha már a gesztenye szóba került, itt egy remek gesztenyés tipp!

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.