Bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel

A bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel recept hozzávalói

1 kg csirkecomb, bőrösen, 2 db padlizsán, 2 db cukkini, 2 db paradicsom, 2 fej gomba, 2 db piros kaliforniai paprika, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, provence-i fűszerkeverék, olaj, kevés liszt

 

 

A bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel recept elkészítése

 

A vasaló és a csirkecomb a konyhaasztalon. Egy receptverseny győztesei a Mit főzzünk ma? konyhájában vendégeskedtek.

A csirkecombokat, sózzuk, borsozzuk. Kevés lisztbe forgatjuk, majd lesúlyozva kevés zsiradékon megsütjük őket. A csirkecombhoz aktuális árat itt találnak.

Közben a zöldségeket felszeleteljük. A paradicsomot, a gombát félbe, a paprikát lapokra, a cukkiniket is félbe, a padlizsánt karikára, a fokhagymákat pedig hagyjuk egészbe.

Ha a csirke megsült, süssük meg a zöldségeket is kevés zsiradékon, sózzuk, valamint szórjunk rá a provence-i fűszerkeverékből is. Így kapunk egy színes zöldségköretet egy fantasztikusan szaftos csirkéhez.

Bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel

Bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Bőrös csirkecomb, grill zöldségekkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.