Bőrös süldő fügés káposztával

Hozzávalók, bőrös süldő fügés káposztával

  • só,
  • bors,
  • fokhagyma,
  • 5 dkg gyömbér,
  • 3 evőkanál mustár,
  • kakukkfű,
  • curry,
  • 1 kg savanyú káposzta,
  • 1 evőkanál cukor,
  • fél l almalé,
  • 2 kg bőrös süldőcomb,
  • 25 dkg szárított füge
Bőrös süldő fügés káposztával

Bőrös süldő fügés káposztával

 

A bőrös süldő fügés káposztával recept elkészítése

 

Igazság szerint a fügés káposztát ehhez a süldőrecepthez találtuk ki, ettől függetlenül használják máshol is bátran! Váratlan íz a mindennapokban, ennyi elég is, hogy tálalják máskor is. A komplett receptet pedig nézzék meg, és készítsék is el így!

A bőrös süldőt megfűszerezzük, és 24 óráig állni hagyjuk, majd kisütjük. A süldőcombhoz aktuális árat itt találnak.

A savanyúkáposztát összevágjuk, majd feltesszük az almalébe főni. Ha puha, ízesítjük gyömbérrel, mustárral, curryporral, kakukkfűvel, cukorral és a darabolt fügével. A megsült húst és a kész savanyúkáposztát ízlésesen tálaljuk.

A kép adhat támpontot, de arra kérünk mindenkit, használja bátran a fantáziáját - hisz épp ez a konyhai furfang lényege: mi segítünk, de Önöknél a végleges megoldás!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Bőrös süldő, sült fügés káposztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.