Bőrös süldő, sült fügés káposztával

Hozzávalók, bőrös süldő, sült fügés káposztával

  • só,
  • bors,
  • fokhagyma,
  • 5 dkg gyömbér,
  • 3 evőkanál mustár,
  • kakukkfű,
  • curry,
  • 1 kg savanyú káposzta,
  • 1 evőkanál cukor,
  • fél l almalé,
  • 2 kg bőrös süldőcomb,
  • 25 dkg szárított füge

 

Bőrös süldő, sült fügés Bőrös süldő, sült fügés savanyúkáposztávalsavanyúkáposztával

Bőrös süldő, sült fügés savanyúkáposztával

 

A bőrös süldő, sült fügés káposztával recept elkészítése

 

A bőrös süldőt megfűszerezzük, és 24 óráig állni hagyjuk, majd kisütjük. A süldőcombhoz aktuális árat itt találnak.

A savanyúkáposztát összevágjuk, majd feltesszük az almalébe főni. Ha puha, ízesítjük gyömbérrel, mustárral, curryporral, kakukkfűvel, cukorral és a darabolt fügével. A megsült húst és a kész savanyúkáposztát ízlésesen tálaljuk.

A kép adhat támpontot, de arra kérünk mindenkit, használja bátran a fantáziáját - hisz épp ez a konyhai furfang lényege: mi segítünk, de Önöknél a végleges megoldás!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Bőrös süldő, sült fügés káposztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.