Bőrös süldőragu masnitésztával

A bőrös süldőragu masnitésztával recept hozzávalói

1 csomó újhagyma, 1 db zöld paprika, 1 db cukkini, 5 dkg gomba, 2 db paradicsom, 10 dkg vaj, 1 dl olaj, só, bors, 1 csomag petrezselyem, 3 gerezd fokhagyma, 1 dl bor, 20 dkg bőrös süldőoldalas, 40 dkg masnitészta

Bőrös süldőragu masnitésztával

Bőrös süldőragu masnitésztával

 

A bőrös süldőragu masnitésztával recept elkészítése

 

A malachús remek élmény, ahogyan egy klasszikus filmben is elhangzott, "nincs is jobb, mint enni az omlós húst a csontjáról" - nos, ez következik ebben a receptben. Nézzék meg, és készítsék is el így, ráadásul nem nehéz receptről van szó, szóval, csak könnyedén!

A süldőoldalast apró kockákra vágjuk, befűszerezzük, majd a forró olajon teljesen kisütjük. A süldő aktuális árához kattintson ide. Az újhagymát szintén apró kockára daraboljuk, és lepirítjuk a vajon a változatlanul apró kockára vágott zöldségekkel együtt.

Közben kifőzzük a masnitésztát, majd összekeverjük a kisütött bőrös süldővel és a zöldségekkel.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Bőrös süldőragu masnitésztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.