Brassói aprópecsenye

A brassói aprópecsenye recept hozzávalói

  • 40 dkg sertéstarja,
  • 20 dkg vöröshagyma,
  • só,
  • bors,
  • fokhagyma,
  • majoranna,
  • 5 dkg zöldborsó,
  • 1 evőkanál paradicsompüré,
  • 1 késhegynyi pirospaprika,
  • 60 dkg burgonya
Brassói aprópecsenye

Brassói aprópecsenye

 

A brassói aprópecsenye recept elkészítése

 

Ez a brassói most tarjával készül. Arra figyeljenek, hogy ne túl nagy kockákat vágjanak a húsból, mert az nem tesz jót neki. Kis kockák, látványos is lesz, finom is. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A finomra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát. Közben a sertéstarját felkockázzuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét és a húst, együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, puhára pároljuk. A sertéstarja aktuális árát itt találja.

Olajban megsütjük a kockára vágott burgonyát, leszárítjuk. Tálaláskor összekeverjük a húst a burgonyával és a zöldborsóval.

 

Itt találnak egy sertésborda-receptet, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Brassói aprópecsenye Mit főzzünk ma?-módra
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.