Brassói aprópecsenye

A Brassói aprópecsenye hozzávalói

  • 40 dkg sertéstarja,
  • 20 dkg vöröshagyma,
  • só,
  • bors,
  • fokhagyma,
  • majoranna,
  • 5 dkg zöldborsó,
  • 1 evőkanál paradicsompüré,
  • 1 késhegynyi pirospaprika,
  • 60 dkg burgonya

 

Brassói aprópecsenye Mit főzzünk ma?-módra

Brassói aprópecsenye Mit főzzünk ma?-módra

A Brassói aprópecsenye elkészítése

A finomra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát. Közben a sertéstarját felkockázzuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét és a húst, együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, puhára pároljuk. A sertéstarja aktuális árát itt találja.

Olajban megsütjük a kockára vágott burgonyát, leszárítjuk. Tálaláskor összekeverjük a húst a burgonyával és a zöldborsóval.

Itt találnak egy sertésborda-receptet, nézzék meg ezt is!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Brassói aprópecsenye Mit főzzünk ma?-módra
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.