Burgonyás fasírt

A burgonyás fasírt recept hozzávalói

  • 25 dkg főtt, sült hús,
  • 25 dkg burgonya,
  • 1 db tojás,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • só,
  • bors,
  • liszt,
  • tojás,
  • zsemlemorzsa,
  • olaj
Burgonyás fasírt, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Burgonyás fasírt, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A burgonyás fasírt recept elkészítése

 

Fasírt ezerféleképpen, a mostani verzió pedig az újrahasznosításról szól, hogy semmilyen maradék ne menjen kárba a konyhában. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

Maradék sült húst vagy pörköltet vehetünk a burgonyás fasírthoz. Körülbelül 25 dekányi húst apróra összevágunk, és 25 deka főtt, áttört burgonyával, egy tojással, egy csokor összevagdalt petrezselyemmel összedolgozzuk. Burgonyához aktuális árat itt találnak.

Ha túl száraz lenne, egy kevés pecsenyelevet is adunk hozzá, ha túl ízetlen, akkor utánasózzuk, borsozzuk. Lapos fasírtpogácsákat formázva belőle, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban, erős lángon mindkét felét megsütjük.

Ha szeretne megnézni még további fasírtrecepteket (köztük hétköznapit, különlegeset és nagyon különlegeset), akkor nézzen körül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában. Válasszon a fenti mellé egy másikat, készítse el:).

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.