Császárszalonna avokádós burgonyával

Hozzávalók, császárszalonna avokádós burgonyával

40 dkg burgonya
30 dkg avokádó
fél citrom
1 dl joghurt
15 dkg sajt
80 dkg császárszalonna

durva bors

 

 Császárszalonna avokádós burgonyával

Császárszalonna avokádós burgonyával

 

A császárszalonna avokádós burgonyával recept elkészítése

 

Az avokádó nagyon egészséges, és most arra gondoltunk, készítünk egy merész párosítást. Mert az avokádós burgonya rendben van, és ezt fejeli meg a jól sütött császárszalonna. Nézzék meg, próbálják ki!

A burgonyát héjában megsütjük. Az avokádót félbevágjuk, és eltávolítjuk a magját. Meghámozzuk, és a húsát beletesszük a cutterbe. Hozzáadunk pár csepp citromlevet, joghurtot, fokhagymát, sót és összeturmixoljuk.

A megsült burgonyát félbevágjuk. Az avokádókrémet rákenjük. Megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe tesszük, és a sajtot rásütjük. Egy serpenyőben az ujjnyi vastagra vágott császárszalonnát megsütjük. Durvára őrölt borssal megszórjuk. A császárszalonnához aktuális árat itt találnak.

Megtetszett az avokádó? Itt van még egy avokádós tipp!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Császárszalonna avokádós burgonyával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.