Csípős bélszínlángos, színes paprikás vörösbabraguval

A csípős bélszínlángos, színes paprikás vörösbabraguval recept hozzávalói

1 evőkanál csípős paprikakrém, 2 evőkanál dijoni mustár, bors, só, liszt, olaj, 1 kg, konzerv vörösbab, 2 db hagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 db piros kaliforniai paprika, 1 db sárga kaliforniai paprika, 1 db zöld kaliforniai paprika, 1 db chili, 1 köteg petrezselyem, 40 dkg paradicsompüré, 10 dkg szeletelt bacon, 1 kg marhabélszín

 

 

A csípős bélszínlángos, színes paprikás vörösbabraguval recept elkészítése

 

A húst leszeleteljük, kiklopfoljuk. A mustárt, a borsot, a paprikakrémet összekeverjük, és megkenjük a szeleteket. Megsózzuk, belisztezzük, majd ha a ragunk elkészült, hirtelen megsütjük mindkét oldalát.

A raguhoz felcsíkozzuk a szalonnát, üvegesre pirítjuk, és rátesszük a félkarikára vágott hagymát. Lepirítjuk, rátesszük a babkonzervet, a paradicsompürét és a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, majd belekarikázzuk a chilipaprikát.

Összekeverjük, majd hozzákeverjük a paradicsompürét, valamint egy kevés vizet. Mielőtt felforrna, hozzáadjuk a csíkozott kaliforniai paprikákat és a finomra vágott petrezselymet.

Akinek szükséges van egy kis segítségre, vagy egyszerűen csak szívesen néz főzőműsort, látogasson el ide a teljes videóreceptért.

Szeretne egy hagyományosabb bélszínreceptet? Itt találja!

 

Csípős bélszínlángos, színes paprikás vörösbabraguval

Csípős bélszínlángos, színes paprikás vörösbabraguval

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csípős bélszínlángos, színes paprikás vörösbabraguval
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.