Csirke, bárány és fokhagymás rákragu

Hozzávalók

20 dkg csirkemell, 20 dkg báránygerinc csont nélkül, só, bors, 1 csomag kapor, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 csomag újhagyma, chilipaprika, fokhagyma, rák

 

Csirke, bárány és fokhagymás rákragu

Csirke, bárány és fokhagymás rákragu

 

A húsokat fűszerezzük, nyársra fűzzük. Más húsból is készíthetjük, de mindig figyeljenek arra, hogy egy időben megpuhuló húsokat válogassanak össze.

Talán a bárány és a rák az ebben a receptben, amihez szükséges némi segítség, ármeghatározásban. Itt is vannak az információk: a bárányhoz, illetve a rákhoz!

Serpenyőben megsütjük a nyársakat, diós kenyértalapzaton tálaljuk. A hús visszamaradt zsiradékában elkészítjük a ragut.

Hagymát pirítunk,hozzáadjuk a rákot, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a chilipaprikát, a petrezselyemzöldet és a kaprot, végül vajjal besűrítjük. Petrezselyemzölddel díszítjük.

Itt pedig találnak egy másfajta ragureceptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirke, bárány és fokhagymás rakragu
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje


Comments are closed.