Csirke, bárány és fokhagymás rákragu

Hozzávalók, csirke, bárány és fokhagymás rákragu

20 dkg csirkemell
20 dkg báránygerinc csont nélkül

bors
1 csomag kapor
1 csomag petrezselyemzöld
1 csomag újhagyma
chilipaprika
fokhagyma
rák

 

Csirke, bárány és fokhagymás rákragu

Csirke, bárány és fokhagymás rákragu

 

A csirke, bárány és fokhagymás rákragu recept elkészítése

 

A húsokat fűszerezzük, nyársra fűzzük. Más húsból is készíthetjük, de mindig figyeljenek arra, hogy egy időben megpuhuló húsokat válogassanak össze.

Talán a bárány és a rák az ebben a receptben, amihez szükséges némi segítség, ármeghatározásban. Itt is vannak az információk: a bárányhoz, illetve a rákhoz!

Serpenyőben megsütjük a nyársakat, diós kenyértalapzaton tálaljuk. A hús visszamaradt zsiradékában elkészítjük a ragut.

Hagymát pirítunk,hozzáadjuk a rákot, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a chilipaprikát, a petrezselyemzöldet és a kaprot, végül vajjal besűrítjük. Petrezselyemzölddel díszítjük.

Itt pedig találnak egy másfajta ragureceptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirke, bárány és fokhagymás rakragu
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.