Csirke cannelloni

Hozzávalók, csirke cannelloni

  • 1 csomag tészta (cannelloni),
  • 4 csésze főtt csirke (apróra vágva),
  • 2 doboz krémsajt (snidlinges),
  • 1 csomag spenót (fagyasztott),
  • 1 csésze sajt (mozzarella),
  • 1/2 csésze zsemlemorzsa (olasz),
  • 3/4 teáskanál fokhagymasó,
  • 1 teáskanál bors (fűszeres),
  • mártás (sült paprika),
  • friss bazsalikom,
  • petrezselyem

 

Csirke cannelloni

Csirke cannelloni

 

A csirke cannelloni recept elkészítése

 

A cannelloni egy olasz csőtészta, nagyobb fajta, amelybe különböző mártásokat, krémeket szoktak tölteni. Így az első dolgunk, hogy a tésztát kifőzzük a csomagon jelzett utasítás szerint.

Ezután már készíthetjük is a tölteléket, amelyhez az első 6 hozzávalót összekeverjük, majd egy kis fűszerezett borsot adunk hozzá. Ha kész, akkor ezzel a keverékkel megtöltjük óvatosan a tésztát.

Egy hőálló edénybe, vagy tepsibe helyezzük el egymás mellett, majd öntsük le a sült paprikás szósszal. Fedjük le, majd süssük 180 fokon 20-25 percig. Tálaljuk friss bazsalikommal, petrezselyemmel.

Kipróbálna egy másik tésztás receptet? Itt a javaslat!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirke cannelloni
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.