Csirke mézes, csípős pácban

Hozzávalók, csirke mézes, csípős pácban

80 dkg csirkemell filé
4 db tényleg nagy burgonya

A páchoz:
1 evőkanál paprikakrém
1,5 dl ketchup
2 evőkanál méz
0,5 dl világos szójaszósz
őrölt gyömbér
kakukkfű
pici olaj

 

Csirke mézes, csípős pácban

Csirke mézes, csípős pácban

 

A csirke mézes, csípős pácban recept elkészítése

 

A pác összetevőit keverjük össze, és ízlés szerint, gyömbérrel és kakukkfűvel tegyük ízessé. A csirkét ízlésesen felvágjuk, beletesszük a pácba, és hűtőbe helyezzük kb. 2-3 órára, lehet akár egy éjszakára is. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Sütés előtt az edény oldalán lehúzzuk a felesleges pácot és egyenletesen megsütjük a szeleteket. A burgonyát közben már megfőztük, és héjában hagyva kettévágjuk, majd a csirke mellett megsütjük. Forrón tálaljuk.

Szeretne még böngészni remek húsos receptek között? Itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Válassza ki a kedvére való receptet, és készítse el! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirke mézes, csípős pácban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.