Csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen

A csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen recept hozzávalói

4 db csirkecomb filé, 4 fej lilahagyma, só, oregánó, olívaolaj

Csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen

Csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen

 

A csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen recept elkészítése

 

Igen, vannak nagyon rövid receptjeink, mint ez a nyársas például. Egyetlen oka van, azt pedig a címben is jeleztük: nagyon egyszerűen elkészíthető. Nézzék meg, és készítsék is el így! A csirkéhez aktuális árat itt találnak.

A bőr nélküli, kifilézett csirkecombokat nagyobb darabokra vágjuk, oregánóval és sóval ízesítjük. A megtisztított lilahagymát, cikkekre vágjuk. Váltakozva hurkapálcára fűzzük és kevés olajjal kenegetve grillen, szép pirosra sütjük.

Borecettel és olívaolajjal ízesített friss salátával tálaljuk.

 

Itt találnak egy másik csirkecombnyárs receptet, alkalomadtán nézzék meg ezt is!

 

És hát a zene, az nem maradhat el, sütés közben szóljon!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkecomb nyárson, nagyon egyszerűen
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.