Csirkecomb nyárs salátával

Hozzávalók, csirkecomb nyárs salátával

  • 60 dkg csirkecomb,
  • 4 db lilahagyma,
  • oregano,
  • szerecsendió,
  • só,
  • 1 db kígyóuborka,
  • 2 db paprika,
  • 1 db kaliforniai paprika,
  • 4 db paradicsom,
  • 15 dkg sajt (feta),
  • 2 dl tejföl

 

Csirkecomb nyárs salátával

Csirkecomb nyárs salátával

 

A csirkecomb nyárs salátával recept elkészítése

 

A csirkecombokat kifilézzük. A bőrét lehúzzuk és 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. Majd egy tálba helyezzük és megsózzuk. Őrölt szerecsendióval megszórjuk, és friss oregánóval meghintjük, így jól összekeverjük. A csirkecombhoz aktuális árat itt találnak.

A lilahagymákat megtisztítjuk és keresztbe vágjuk, majd ezeket 4-4 cikkre vágjuk. A húst és a hagymát felváltva nyársra húzzuk. Egy nagyobb méretű serpenyőben kevés olajon, lassú tűzön megsütjük. Közben gondosan forgatjuk, hogy jól átsüljön. Arra figyeljünk hogy ne száradjon ki.

Amíg a csirke sül, addig a zöldségeket megtisztítjuk. Az uborkát kockára vágjuk. A paprikát magházától megfosztjuk. A paradicsomokat is felkockázzuk. Egy keverőtálban összekeverjük a tejföllel. A fetasajtot is felkockázzuk és a saláta tetejére tesszük. A sült csirkét a salátával tálaljuk.

Egy másik csirkecombreceptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk! 

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkecomb nyárs salátával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.