Csirkecombnyárs, salátával

Hozzávalók

60 dkg csirkecomb, 4 db lilahagyma, oregano, szerecsendió, só, 1 db kígyóuborka, 2 db paprika, 1 db kaliforniai paprika, 4 db paradicsom, 15 dkg sajt (feta), 2 dl tejföl

 

Csirkecombnyárs, salátával

Csirkecombnyárs, salátával

 

A csirkecombnyárs, salátával recept elkészítése

 

A csirkecombokat kifilézzük. A bőrét lehúzzuk és 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. Majd egy tálba helyezzük és megsózzuk. Őrölt szerecsendióval megszórjuk, és friss oregánóval meghintjük, így jól összekeverjük. Csirkecombhoz aktuális árat itt találnak!

A lilahagymákat megtisztítjuk és keresztbe vágjuk, majd ezeket 4-4 cikkre vágjuk.

A húst és a hagymát felváltva nyársra húzzuk. Egy nagyobb méretű serpenyőben kevés olajon, lassú tűzön megsütjük. Közben gondosan forgatjuk, hogy jól átsüljön. Arra figyeljünk hogy ne száradjon ki.

Amíg a csirke sül, addig a zöldségeket megtisztítjuk. Az uborkát kockára vágjuk. A paprikát magházától megfosztjuk. A paradicsomokat is felkockázzuk. Egy keverőtálban összekeverjük a tejföllel. A fetasajtot is felkockázzuk és a saláta tetejére tesszük.

A sült csirkét a salátával tálaljuk.

Itt mutatunk egy receptet hátszínnel!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkecombnyárs, salátával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.