Csirkemáj padlizsánban sütve

A csirkemáj padlizsánban sütve recept hozzávalói

40 dkg csirkemáj, 2 fej hagyma, 1 evőkanál méz, pár csepp szójaszósz, 1 köteg petrezselyem, bors, 40 dkg főtt rizs, 1 db piros kaliforniai paprika, 1 db padlizsán, só, 1 dl tejföl

Csirkemáj padlizsánban sütve

Csirkemáj padlizsánban sütve

 

A csirkemáj padlizsánban sütve recept elkészítése

 

Egyszerű alapanyagokból a legjobb remek ételt varázsolni, ez történik most. Az egyszerű csirkemájból készül fejedelmi lakoma, nézzék meg, hogyan, és készítsék is el így!

A hagymát félkarikákra vágom. Egy serpenyőben, kevés olajon elkezdem pirítani. Hozzáadom a mézet, a mustárt, a vékony csíkokra vágott piros kaliforniai paprikát, a szójaszószt és a tejfölt. Egy kevés vizet adok hozzá.

Egy másik serpenyőben kevés olajon a besózott májakat hirtelen elősütöm. Mindkét oldalát. Majd egy pillanatra beleforgatom a hagymás raguba. A csirkemájhoz aktuális árat itt találnak.

A padlizsánt félbevágom és kivájom a belét. Ennek a helyére teszem a májat. 170 fokon körülbelül 8-10 percig sütjük. Ha elkészült párolt rizzsel tálaljuk. Kevés vágott petrezselyemmel díszítjük.

 

Egy másik padlizsános receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemáj padlizsánban sütve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.