Csirkemell csirkemájjal töltve, hagymás lencsével

A Csirkemell csirkemájjal töltve, hagymás lencsével recept hozzávalói

  • 15 dkg csirkemáj,
  • só,
  • bors,
  • majoranna,
  • 1 szál póréhagyma,
  • 1 evőkanál mustár,
  • 1 evőkanál vaj,
  • cukor,
  • 2 db csirkemellfilé,
  • 1 fej lilahagyma,
  • 40 dkg lencse

 

Csirkemell csirkemájjal töltve, hagymás lencsével

Csirkemell csirkemájjal töltve, hagymás lencsével

A csirkemájat sózzuk, megszórjuk majorannával, majd borssal.

A csirkemellet felszúrjuk és a májat az üregbe töltjük. Megsózzuk, és serpenyőben megsütjük.

A póréhagymát felkarikázzuk, majd a serpenyőbe helyezzük. Hozzáadjuk a félkarikára vágott lilahagymát. Finoman, kevés olíván üvegesítjük a hagymákat, majd hozzáadjuk a mustárt. Sózzuk és egy kevés cukrot adunk még hozzá.

Legkésőbb adjuk hozzá a főtt lencsét. Összeforraljuk, és végül vajat adunk hozzá. A csirkével tálaljuk.

És még egy lencsés ötlet.

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemell csirkemájjal töltve, hagymás lencsével
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.