Csirkemell dióval és gorgonzolával

A csirkemell dióval és gorgonzolával recept hozzávalói

40 dkg csirkemell,
50 dkg szélesmetélt,
10 dkg dió,
15 dkg kéksajt,
2 dl tejszín,
só,
bors,
olaj

 

Csirkemell dióval és gorgonzolával

Csirkemell dióval és gorgonzolával

 

Ismét itt egy valóban egy tésztafőzésnyi időt igénylő recept, egyszerű, gyors, a hétköznapokra szánva. Nézzenek rá, próbálják ki!

 

A csirkemell dióval és gorgonzolával recept elkészítése

 

Először is ennek megfelelően feltesszük a vizet a tésztafőzéséhez. Míg a tészta megfő, el fogunk készülni a mai étel többi részével. A csirkemellet kisebb darabokra vágjuk. Kevés olajat locsolunk a serpenyő aljára, és durvára vágott diót teszünk bele. Amikor a dió lepirult, kéksajtot teszünk hozzá. A csirkemell aktuális árát itt találja.

A Mit főzzünk ma? műsorában gorgonzolát használtunk, de más kéksajt is megfelelő. A sajt némi tejszín hozzádásával hamarabb feloldódik. Az időközben kifőtt, leszűrt tésztát beletesszük, összekeverjük, a tálásnál a tésztára kerül a csirke. További csirkés receptjeinket itt találja.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánok!

 

 

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemell dióval és gorgonzolával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.