Csirkemell juharszirupos savanyúkáposztával

A csirkemell juharszirupos savanyúkáposztával recept hozzávalói

60 dkg csirkemellfilé, só, bors, olívaolaj, 3 evőkanál magos mustár, 2 db hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg sárgarépa, 80 dkg savanyúkáposzta, 1 dl tejföl, kakukkfű, petrezselyemzöld, 1 dl almalé, juharszirup

Csirkemell juharszirupos savanyúkáposztával

Csirkemell juharszirupos savanyúkáposztával

 

A csirkemell juharszirupos savanyúkáposztával recept elkészítése

 

Mondjuk azt, ilyen az, amikor tobzódunk az élvezetekben? Mondjuk. A csirkemell sem csak úgy, simán sül, a savanyúkáposzta pedig kap egy kis pikantériát. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is!

A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, elősütjük. Egy tálban a tejfölt simára keverjük a mustárral, az olajjal, kakukkfűvel. Aki szereti, petrezselyemzöldet is tehet hozzá, majd így  rátesszük a csirkemell tetejére. A csirkéhez aktuális árat itt találnak.

A savanyúkáposztát összevágjuk, almalében pároljuk, hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, majd az apróra vágott petrezselyemzöldet. Amikor a káposzta megpárolódott hozzáöntjük a juharszirupot.

Tálalásnál a juharszirupos savanyúkáposztára helyezzük a csirkemelleket, citrommal díszítjük. Mi a Mit főzzünk ma? adásában zöldcitromot használtunk. A videórecept hamarosan elérhető!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemell juharszirupos savanyúkáposztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.