Csirkemell mézes, csípős pácban

A csirkemell mézes, csípős pácban recept hozzávalói

  • 80 dkg csirkemellfilé,
  • 4 db nagy burgonya,
  • só,
  • 1 evőkanál csípős paprikakrém,
  • 1,5 dl ketchup,
  • 2 evőkanál méz,
  • 0,5 dl világos szójaszósz,
  • őrölt gyömbér,
  • kakukkfű,
  • pici olaj
Csirkemell mézes, csípős pácban

Csirkemell mézes, csípős pácban

 

A csirkemell mézes, csípős pácban recept elkészítése

 

Egy jó pác mindig csodát tesz a hússal, így lesz ez most is. A gyömbér és a kakukkfű ad egy kis pikantériát a mai pácnak, próbálják ki! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a csirkét ízlésesen felvágjuk, beletesszük a hozzávalókban szereplő alapanyagokból készült pácba, és hűtőbe helyezzük kb. 2-3 órára, lehet egy éjszakára is. Sütés előtt az edény oldalán lehúzzuk a felesleges pácot, és egyenletesen megsütjük a szeleteket.

A burgonyát közben már megfőztük, és héjában hagyva kettévágjuk, majd a csirke mellett megsütjük. Forrón tálaljuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

 

Böngésszen csirkés receptek között a Mit főzzünk ma? recepttárában, itt! Várjuk vissza holnap is, látogasson el hozzánk!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.