Csirkemell mézes, csípős pácban

A csirkemell mézes, csípős pácban recept hozzávalói

  • 80 dkg csirkemellfilé,
  • 4 db nagy burgonya,
  • só,
  • 1 evőkanál csípős paprikakrém,
  • 1,5 dl ketchup,
  • 2 evőkanál méz,
  • 0,5 dl világos szójaszósz,
  • őrölt gyömbér,
  • kakukkfű,
  • pici olaj
Csirkemell mézes, csípős pácban

Csirkemell mézes, csípős pácban

 

A csirkemell mézes, csípős pácban recept elkészítése

 

Egy jó pác mindig csodát tesz a hússal, így lesz ez most is. A gyömbér és a kakukkfű ad egy kis pikantériát a mai pácnak, próbálják ki!

A csirkét ízlésesen felvágjuk, beletesszük a hozzávalókban szereplő alapanyagokból készült pácba, és hűtőbe helyezzük kb. 2-3 órára, lehet egy éjszakára is. Sütés előtt az edény oldalán lehúzzuk a felesleges pácot, és egyenletesen megsütjük a szeleteket.

A burgonyát közben már megfőztük, és héjában hagyva kettévágjuk, majd a csirke mellett megsütjük. Forrón tálaljuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

 

Böngésszen csirkés receptek között a Mit főzzünk ma? recepttárában, itt! Várjuk vissza holnap is, látogasson el hozzánk!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemell mézes, csípős pácban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.