Csirkemell pisztáciás kecskesajttal

Hozzávalók, csirkemell pisztáciás kecskesajttal

  • 2 db csirkemell,
  • 10 dkg kecskesajt,
  • durva bors,
  • só,
  • 2 dl tejföl,
  • 8 dkg vargánya gomba,
  • 1 dl fehérbor,
  • 1 evőkanál vaj,
  • 1 teáskanál parmezán sajt

 

Csirkemell pisztáciás kecskesajttal

Csirkemell pisztáciás kecskesajttal

 

A csirkemell pisztáciás kecskesajttal recept elkészítése

 

Egyszerű, gyors, mégis különleges csirkemell receptet keres? Itt a mai tipp, pisztáciával, kecskesajttal:).

A csirkemellet felvágjuk, felszúrjuk, így egy kis zsebet készítünk. Ebbe a zsebbe fogjuk betölteni a kecskesajtot. A kecskesajtot pisztáciával összekeverjük egy tálban, közben teszünk még hozzá tejfölt. A tölteléket a csirkébe betöltjük. Megsózzuk, borssal ízesítjük, megsütjük. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

Köretnek rizottót készítünk. A hagymát felvágjuk, pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt vargányát, rizst,aztán fehérborral felöntjük. A legvégén hozzáadunk egy kevés vajat. Tálalásnál a rizottót megszórjuk parmezánnal, rátesszük a kettészelt húst, friss bazsalikommal megdíszítjük.

He szeretne még böngészni további receptek között, tegye meg itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában. Jöjjön vissza holnap is, várjuk!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemell pisztáciás kecskesajttal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.