Csirkemell répával, cukkinivel göngyölve

Hozzávalók, csirkemell répával, cukkinivel göngyölve

  • 4 db csirkemell,
  • só,
  • őrölt bors,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 2 evőkanál mustár,
  • 2 szál közepes sárgarépa,
  • 2 db közepes cukkini,
  • 1 dl olívaolaj

 

Csirkemell répával, cukkinivel göngyölve

Csirkemell répával, cukkinivel göngyölve

 

A csirkemell répával, cukkinivel göngyölve recept elkészítése

A csirkemelleket lapjával félbevágjuk, de nem teljesen. Szétnyitjuk, megklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. Ezután a húslepedőket megszórjuk az aprított petrezselyemmel, a zúzott fokhagymával, valamint megkenjük a mustárral. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

A zöldséghámozóval vékony szeletekre vágott sárgarépával és a cukkinivel befedjük a húst. Szorosan felgöngyöljük és hústűvel összetűzzük. Meglocsoljuk az olívaolajjal, 1-2 órára hűtőbe tesszük pácolódni.

A húst forró serpenyőben saját pácoló olajával, fedővel letakarva közepes tűzön minden oldalán pirosra sütjük. Pirított burgonyagyöngyökkel kínáljuk.

A csirkemell remek alapanyag, igen sokféleképp elkészíthető. Itt vannak a példák.

Édességre gondolt? Kattintson ide, nézzen körül! Húsételek között szeretne böngészni, csirkemell, pulykacomb, marha hátszín, sertéscomb? Nem probléma, széles a választék, nézzen körül itt! vagy talán egy jó leves? Itt lehet válogatni!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemell répával, cukkinivel göngyölve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.