Csirkemell sajttal, almával

 

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell,
  • 1 db sajt (camembert),
  • 1 fej hagyma,
  • 10 dkg cukor,
  • só,
  • 2 dl bor (fehér),
  • provence-i fűszer

 

Csirkemell sajttal, almával

Csirkemell sajttal, almával

 

A csirkemell sajttal, almával recept elkészítése

 

Ez amolyan "hűtős recept", azaz, mit találunk a hűtőben, amiből össze lehet ütni egy remek ételt. Nincs benne semmilyen extra hozzávaló, csak egy kis ügyesség kell ahhoz, hogy elkészítsék. És persze tudják, a receptet a Mit főzzünk ma? adja, garantált minőség, garantált végeredmény:).

A hagymát meghámozzuk, apró kockára vágjuk fel. Cukrot karamellizálunk, beletesszük a hagymát és megpirítjuk. A camembert-hez aktuális árat itt találnak.

Fehérborral felöntjük, és beletesszük a kockára vágott almákat. Az almalében pároljuk tovább. A csirkemellet vastagabb csíkokra vágjuk fel, sózzuk és megsütjük, a camembert ráolvasztjuk.

 

Csirkemell sajttal, almával 2

Csirkemell sajttal, almával 2

 

Egy másik camembert-es receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkemell sajttal, almával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.