Csirkemell sütőtökkel, salátakörettel

A csirkemell sütőtökkel, salátakörettel recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 30 dkg sütőtök, olívaolaj, só, 20 dkg füstölt sajt, gyömbér, 40 dkg salátamix, 8 dkg sütőtök mag

Csirkemell sütőtökkel, salátakörettel

Csirkemell sütőtökkel, salátakörettel

 

A csirkemell sütőtökkel, salátakörettel recept elkészítése

 

A különlegesség most a sütőtök, amit nem használunk olyan sokszor, mint lehetne. A tökmag jó kiegészítő ehhez a recepthez. Nézzék meg, hogyan készül a Mit főzzünk ma? konyhájában, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a csirkéből szép 4 dekás érméket vágunk, melyeket megsózunk, és így pihenni hagyjuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak!

Ezek után a sütőtököt apró kockákra vágjuk, és a magját kikaparjuk. Kevés olívaolajon lepirítjuk. Gyömbért adunk hozzá, és sózzuk. Keverőtálba helyezzük, hozzáadjuk a kevert salátát, és jól összekeverjük.

Egy serpenyőben a tökmagot megpirítjuk, és ezt is a salátához keverjük. Egy másik serpenyőben a csirkét kisütjük.

Az érmék mellé tálaljuk a salátát, és reszelt füstölt sajttal megszórjuk. Egyszerű, könnyen elkészíthető finomság hétköznapra!

 

Egy másik remek csirkereceptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.