Csirkemell szezámköntösben sütve, chilis ananásszal

Hozzávalók, csirkemell szezámköntösben sütve, chilis ananásszal

  • 1 db egész ananász,
  • 4 db chilipaprika,
  • 2 evőkanál méz,
  • 1 evőkanál szezámmag,
  • 1 dl gyömbérital,
  • 4 db csirkemell,
  • só,
  • bors,
  • gyömbér,
  • 5 dkg póréhagyma,
  • 4 adag párolt rizs,
  • 5 dkg vaj

 

Csirkemell szezámköntösben sütve, chilis ananásszal

Csirkemell szezámköntösben sütve, chilis ananásszal

 

A csirkemell szezámköntösben sütve, chilis ananásszal recept elkészítése

 

Sokaknak van problémája a csirkemellel, de benne van a pakliban, hogy ennek oka mindössze annyi, hogy nem megfelelő receptet használnak:). Nos, ezen próbálunk segíteni.

A csirkemellet fűszerezzük, reszelt gyömbérbe forgatjuk, mézzel megkenjük. Vajban megsütjük, a karikára vágott póréhagymával együtt, amit a párolt rizshez fogunk tenni. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Az ananászt megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, majd ebben a mézes vajban ropogósra sütjük. Mielőtt megsült, a chilipaprikát vékonyra vágjuk és hozzáadjuk. Gyömbéritallal felengedjük, beforraljuk.

Ha szeretne böngészni további csirkés receptek között, itt teheti meg.

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.