A csirkemell színes salátákkal recept hozzávalói
10 dkg lollo, 10 dkg jégsaláta, 5 dkg koktélparadicsom, 5 dkg endívia, só, bors, currypor, 6 evőkanál olívaolaj, 10 dkg vaj, pezsgőecet, 10 dkg újhagyma, 80 dkg csirkemellfilé
Csirkemell színes salátákkal
A csirkemell színes salátákkal recept elkészítése
A roston sült csirkemell most nem krumpli, vagy rizs köretet kap, hanem egy remek salátaválogatást. Nézzék meg, miből állítottuk össze, és hogyan készítettük el, és persze tegyenek Önök is így!
A csirkemelleket csíkokra vágjuk, olívaolajjal, sóval, borssal, curryporral fűszerezzük. Állni hagyjuk, majd bambusznyársra fűzzük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.
Utána elkészítjük a salátát. A hozzávalókat megtisztítjuk, megmossuk, majd leszárítjuk, és ízlésesen egy mélyebb tálba helyezzük. Ezután vágjuk finomra az újhagymát, sózzuk le, végül olívaolajjal, pezsgőecettel keverjük össze. Az elkészített salátát öntsük le ezzel az öntettel.
Süssük meg roston a csirkemellet, és már tálalhatjuk a salátához. Ennyire egyszerű az elkészítése, és remekül passzol hozzá a cserszegi fűszeres. Persze nem készítés közben...
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!
Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!
Jó étvágyat kívánok!