Csirkenyárs nyári salátákkal

Hozzávalók

10 dkg lollo, 10 dkg jégsaláta, 5 dkg koktélparadicsom, 5 dkg endívia, só, bors, currypor, 6 evőkanál olívaolaj, 10 dkg vaj, pezsgőecet, 10 dkg újhagyma, 80 dkg csirkemellfilé

 

Csirkenyárs nyári salátákkal

Csirkenyárs nyári salátákkal

 

A csirkenyárs nyári salátákkal recept elkészítése

 

A csirkemelleket csíkokra vágjuk, olívaolajjal, sóval, borssal, curryporral fűszerezzük. Állni hagyjuk, bambusznyársra fűzzük.

Készítsük el a salátát: tisztítsuk, mossuk meg és szárítsuk le a nyersanyagokat, majd ízlésesen helyezzük egy mélyebb tálba. Vágjuk finomra az újhagymát, sózzuk le, olívaolajjal, pezsgőecettel keverjük össze. Öntsük le ezzel az öntettel.

Süssük meg roston a csirkemellet, és tálaljuk a salátához.

Itt találnak egy másik nyársas receptet!

Jó étvágyat kívánok!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkenyárs nyári salátákkal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.