Csirkenyársak cukkinivel fonva

Hozzávalók, csirkenyársak cukkinivel fonva

4 db csirkemellfilé
1 db közepes cukkini

őrölt bors
4 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
4 szál friss kakukkfű
1 dl olívaolaj
8 db bambusznyárs

Csirkenyársak cukkinivel fonva

Csirkenyársak cukkinivel fonva

A csirkenyársak cukkinivel fonva recept elkészítése

A csirkemellfiléket hosszában félbevágjuk, majd mindegyiket kétszer hosszában bevágjuk, hogy három húscsíkot kapjunk, és az egyik vége egybe maradjon.

Ezután a húscsíkok mellé 1-1 vékony cukkinicsíkot fektetünk, és együtt szorosan befonjuk. Tenyerünkkel finoman megnyomkodjuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Közben a vízbe mártott bambusz nyársakkal hosszában áttűzzük. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával, aprított petrezselyemmel és kakukkfűvel fűszerezzük. Meglocsoljuk az olívaolajjal, és lefóliázva 3-4 órára hűtőbe tesszük pácolódni.

Végül a cukkinis csirkenyársakat a forró grill rácson, pirosra sütjük, majd ha elkészültek, roston sült padlizsánnal körítjük.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! 

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkenyársak cukkinivel fonva
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.