Csirkeragu parajos galuskával

A csirkeragu parajos galuskával recept hozzávalói

40 dkg csirkemell, 1 szál újhagyma, só, 3 dl tejföl, 1 dl tejszín, 3 db tojás, 2 dl víz, 15 dkg paraj, fokhagyma, 15 dkg trappista sajt, 40 dkg liszt, olívaolaj

Csirkeragu parajos galuskával

Csirkeragu parajos galuskával

 

A csirkeragu parajos galuskával recept elkészítése

 

Jó dolgokat lehet készíteni parajjal, itt az újabb példa rá. Gyorsan, egyszerűen elkészíthető receptről van szó, ebben az értelemben hétköznapi. Nézzék meg, és készítsék el Önök is így!

A csirkemellet tetszés szerinti vastagságú csíkokra vágjuk fel. Egy serpenyőben kevés olívaolajon a húst lepirítjuk. Sózzuk, hozzáadjuk a tejfölt, valamint egy kevés tejszínt is. Így forraljuk be. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Egy másik serpenyőben egy kevés olajon a parajt lehúzatjuk, kevés sót és fokhagymát adunk hozzá. Pici tejszínt keverünk bele, és turmixgéppel az egészet összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet és a vizet. Összekeverjük, galuskát szaggatunk belőle, majd forrásban lévő vízben kifőzzük. Tálalás előtt reszelt sajttal megszórjuk, elegánsan ráolvad a tetejére.

 

Itt pedig adunk még egy példát a paraj elkészítésére, próbálják ki ezt a Mit főzzünk ma?-receptet is!

 

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkeragu parajos galuskával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.