Csirkés rétes sajtkrémmel

A csirkés rétes sajtkrémmel recept hozzávalói

  • 40 dkg csirke,
  • 40 dkg főtt burgonya,
  • 1 evőkanál fenyőmag,
  • 1 db piros kaliforniai paprika,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • petrezselyem,
  • tojás
 Csirkés rétes sajtkrémmel

Csirkés rétes sajtkrémmel

 

A csirkés rétes sajtkrémmel recept elkészítése

 

Hússal töltött rétes. Önmagában is megállja a helyét, de különlegességként is tálalhatják. Könnyedén elkészíthető, remek étel, próbálják ki!

A csirkét csíkokra vágjuk, megsózzuk, majd kevés olajon lepirítjuk, és egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott kaliforniai paprikát, a kockázott burgonyát és a vágott petrezselymet, majd a sajtkrémet. A csirkehúshoz aktuális árat itt találnak.

Összekeverjük, és a rétesbe töltjük. A rétestésztát feltekerjük, tetejét lekenjük tojással, és 180 fokon megsütjük, majd tálaljuk. Remek példa arra, hogyan lehet egyszerű, hétköznapi hozzávalókból egy nem mindennapi ételt készíteni. Belevágnak ugye?

 

Csirkemell, egy kicsit másképp? Hogyne, hiszen ez a Mit főzzünk ma? egyik alap célkitűzése. Kicsit másképp, igen!

 

Ha szeretne másfajta csirkés receptek között is keresgélni, vagy épp rétesek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Válogasson kedvére, válassza ki azt, amelyik tetszik, és készítse el!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkés rétes sajtkrémmel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.