Csirkeszárny sült burgonyapürével

A csirkeszárny sült burgonyapürével recept hozzávalói

1 kg csirkeszárny, só, durvabors, 1 gerezd fokhagyma, majoranna, 60 dkg burgonya, 2 dl tej, 6 dkg margarin, 12 dkg szalámi, 1 köteg újhagyma, 5 dkg pannónia sajt, szerecsendió

Csirkeszárny sült burgonyapürével

Csirkeszárny sült burgonyapürével

 

A csirkeszárny sült burgonyapürével recept elkészítése

 

Jöjjön egy titkos projekt, hogyan készítsünk a legegyszerűbb alapanyagokból egy csodás ételt? Itt egy újabb példa rá, az alapanyagok nem kerülnek sokba, a vége azonban nagyon szép lesz. Nézzék meg, készítsék el!

Első lépésként a burgonyát sós vízben megfőzzük. Margarinnal és a tej hozzáadásával burgonyapürét készítünk. A burgonyapüréhez egy alternatív receptet itt találnak, persze nézzék meg a komplett tippet is.

Hozzáadjuk a kevés zsiradékon megpirított szalámikockákat. Sózzuk, szerecsendióval megszórjuk, majd hozzákeverjük a karikára vágott újhagymát. Tűzállótálba tesszük, reszelt sajttal megszórjuk a tetejét, és 15 percig 170 fokon sütjük.

A csirkeszárnyakat befűszerezzük borssal, majorannával, fokhagymával. Megsózzuk, majd forró olajban ropogósra sütjük. A csirkeszárnyhoz aktuális árat itt találnak. Ugye, mennyire egyszerűen elkészíthető receptről van szó? Vágjanak bele bátran!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

 

Itt találnak egy más típusú csirkeszárny-receptet!

 

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a legjobban tetsző receptet, és alkalomadtán készítsék el ezt is!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És természetesen várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánok!



Comments are closed.