Csirkeszárny sült burgonyapürével

Hozzávalók

1 kg csirkeszárny, só, durvabors, 1 gerezd fokhagyma, majoranna, 60 dkg burgonya, 2 dl tej, 6 dkg margarin, 12 dkg szalámi, 1 köteg újhagyma, 5 dkg pannónia sajt, szerecsendió

 

Csirkeszárny sült burgonyapürével

Csirkeszárny sült burgonyapürével

 

A csirkeszárny sült burgonyapürével recept elkészítése

 

A burgonyát megfőzöm sós vízben. Margarinnal és a tej hozzáadásával burgonyapürét készítek.

Hozzáadom a kevés zsiradékon megpirított szalámikockákat. Sózom, szerecsendióval megszórom. Karikára vágott újhagymát keverek hozzá. Tűzállótálba teszem. Reszelt sajttal megszórom a tetejét, és 15 percig 170 fokon sütöm.

A csirkeszárnyakat befűszerezem, borssal, majorannával, fokhagymával. Megsózom, és forró olajban ropogósra sütöm. A csirkeszárnyhoz aktuális árat itt találnak.

Itt találnak egy más típusú csirkeszárny-receptet!

Jó étvágyat kívánok!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkeszárny sült burgonyapürével
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.