Csirkeszárnyak babos raguval

A csirkeszárnyak babos raguval recept hozzávalói

  • 4 db csirkeszárny,
  • 15 dkg szeletelt bacon,
  • 25 dkg bab (piros),
  • 10 dkg rizs,
  • 1 dl ketchup,
  • 10 dkg vöröshagyma,
  • chili,
  • só,
  • őrölt bors,
  • zellerszár,
  • 20 dkg paradicsom
Csirkeszárnyak babos raguval

Csirkeszárnyak babos raguval

 

A csirkeszárnyak babos raguval recept elkészítése

 

Egy újabb jó példát adunk arra, hogy milyen remek ételeket lehet készíteni egyszerű alapanyagokból, jelesül most a csirkeszárnyból, valamint a babból. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A csirkeszárnyakat a forgónál félbevágjuk, kicsit meghúzzuk jobbról is és balról is a csirkehúst. A csirkeszárnyakhoz aktuális árat itt találnak.

A másik feléből kivesszük a kisebbik csontot, s ezen is felhúzzuk a húst, comb alakot formálunk belőle. Sózzuk, fűszerezzük a húst, lisztbe forgatjuk, majd palacsintatésztába mártjuk. Forró, bő olajban kisütjük.

A raguhoz serpenyőben olívaolajat hevítünk, hagymát pirítunk, hozzáadjuk a kockára vágott zellerszárat, a babot és a kockára vágott paradicsomot. Mi konzervbabot használtunk a Mit főzzünk ma? műsorában, ha a kedves nézők friss babbal szeretnék elkészíteni a ragut, akkor ne felejtsék el előfőzni a babot.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Kipróbálna egy másik babragu elkészítési módot? Itt egy javaslat, Mit főzzünk ma?-módra.

Jó étvágyat kívánunk!
(20030714)

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkeszárnyak babos raguval
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.