Csirkevagdalt tejszínes parajjal

A Csirkevagdalt tejszínes parajjal recept hozzávalói

  • 2 dl tej,
  • 2 db zsemle,
  • só,
  • bors,
  • 1 fej hagyma,
  • 4 gerezd fokhagyma,
  • 1 db tojás,
  • fél kg spenót (paraj),
  • fél l tejszín,
  • 40 dkg csirkehús (darált)

 

Csirkevagdalt tejszínes parajjal

Csirkevagdalt tejszínes parajjal

 

A Csirkevagdalt tejszínes parajjal recept elkészítése

A darált csirkehúst keverőtálba helyezzük. A zsemlét tejbe beáztatjuk majd kicsavarva egy rácson áttörve a húshoz adjuk.

A vöröshagymát finomra vágjuk, és kevés olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a húshoz. Majd belekerül a tojás, a só, a bors. A csirkehús aktuális árát itt találja.

Egy gerezd fokhagymát reszelünk bele. Pogácsákat formázunk belőle és kisütjük. Egy másik serpenyőben a parajlevelet kevés olajon megfonnyasztjuk.

Reszelt fokhagymát, kevés borsot, sót és tejszínt adunk hozzá, és így beforraljuk.

A vagdalttal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csirkevagdalt tejszínes parajjal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.