Csirkevagdalt tejszínes parajjal

A csirkevagdalt tejszínes parajjal recept hozzávalói

  • 2 dl tej,
  • 2 db zsemle,
  • só,
  • bors,
  • 1 fej hagyma,
  • 4 gerezd fokhagyma,
  • 1 db tojás,
  • fél kg spenót (paraj),
  • fél l tejszín,
  • 40 dkg darált csirkehús
Csirkevagdalt tejszínes parajjal

Csirkevagdalt tejszínes parajjal

 

A csirkevagdalt tejszínes parajjal recept elkészítése

 

Vagdalt, fasírt, mindegy, hogyan nevezzük, nagy kedvencünk ez is. Most csirkéből készítjük, nézzék meg, hogyan, és készítsék el Önök is így!

A darált csirkehúst keverőtálba helyezzük. A zsemlét tejbe beáztatjuk, majd kicsavarva, egy rácson áttörve a húshoz adjuk.

A vöröshagymát finomra vágjuk, és kevés olajon lepirítjuk, majd hozzá is adjuk a húshoz. Ezután belekerül a tojás, a só, a bors. A csirkehús aktuális árát itt találja.

Egy gerezd fokhagymát reszelünk bele, utána pogácsákat formázunk belőle, és kisütjük.

Egy másik serpenyőben a parajlevelet kevés olajon megfonnyasztjuk. Reszelt fokhagymát, kevés borsot, sót és tejszínt adunk hozzá, és így beforraljuk. A vagdalttal tálaljuk.

 

Vagdalt, egy kicsit másképp, nézzék meg ezt a variációt is!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.