Csontos csirkemell, rozmaringággal sütve

Hozzávalók, csontos csirkemell, rozmaringággal sütve

4 db csirkemell

bors
rozmaringág
4 db paradicsom
10 dkg kapribogyó
2 evőkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
10 dkg parmezánsajt
2 evőkanál vaj
1 fej hagyma

 

Csontos csirkemell, rozmaringággal sütve

Csontos csirkemell, rozmaringággal sütve

 

A csontos csirkemell, rozmaringággal sütve recept elkészítése

 

Egyszerű csirkemell, most csontos verzióban. A rozmaring adja az alapfűszert, kiválóan passzol hozzá a paradicsomöntet. Próbálják ki!

A beízesített csirkemellet forró vajon megsütjük úgy, hogy a rozmaringág a tetején van. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Közben elkészítjük a fűszeres paradicsomöntetet: héj nélküli magozott paradicsomot leturmixolunk, forró olívaolajban a tisztított fokhagymát és vöröshagymát megpirítjuk, hozzárakjuk a paradicsomturmixhoz a kapribogyóval együtt.

Csípősebbé chiliporral, hígabbá vörösborral, ízesebbé balzsamecettel tehetjük!

Egy másik csirkés receptet itt találnak!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csontos csirkemell, rozmaringággal sütve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.