Csontos sertésborda zsályával

Hozzávalók, csontos sertésborda zsályával

60 dkg csontos sertésborda

bors
zsálya
1 dl víz
1 evőkanál liszt
1 evőkanál paradicsompüré
10 dkg koktélparadicsom
30 dkg burgonya

 

Csontos sertésborda zsályával

Csontos sertésborda zsályával

 

A csontos sertésborda zsályával recept elkészítése

 

A sertésbordára zsályalevelet teszünk, egy tálba pedig olajat öntünk: így fogjuk pácoljuk a húst. Néhány órát szánjunk rá. A hagymát nagyobb darabokra vágjuk, majd pirítani kezdjük. A csontos sertésbordához aktuális árat itt találnak.

A burgonyát megfőzzük, szintén nagyobb méretűre daraboljuk. Hozzátesszük a hagymához, végül a felszeletelt koktélparadicsomot is belerakjuk. Az egészet együtt pirítjuk.

A húst egy másik serpenyőben megsütjük. A megmaradt zsiradékához paradicsompürét és kevés lisztet adunk, majd ezt a hagymás krumplinkhoz adjuk.

Ha szeretne további húsreceptek között válogatni, kattintson ide, és nézzen körül a Mit főzzünk ma? recepttárában.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csontos sertésborda zsályával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.